PadelFitnessWeek

Kompinera Padel & Fitness i Solen!

Stacks Image 6154

Padel FitnessWeek med Mauri Andrini 25/11-2/12 2022

Älskar du att spela padel och umgås med likasinnade? Välkommen till ett av europas bästa träningshotell - Playitas resort. Vi tar med oss supertränaren Mauri Andrini som ägnat större delen av sitt liv till Padel,
Under en fullspäckad vecka på Playitas får du uppleva varierad träning av högsta kvalitet alltid varvat med sol, bad, god mat, fest, underhållning och avkoppling.

PadelFitnessWeek som är en del av International Fitness & FunWeek arrangeras av AerobicWeekends Sweden, Playitas & Apollo.
Under veckan har du chansen att lära känna massor av folk och ha kul tillsammans med andra padel och träningsintresserade. Detta här är en träningsresa i världsklass som ger dig både kraft, kunskap och motivation.

Under veckan kommer vi att hjälpa dig med att utveckla ditt padelspel. Vi lägger fokus på teknik och taktik i dagliga klasser i Padel Academy med Mauri Andrini varvat med spel för att träna olika matchsituationer. Veckan avslutas så klart med en rolig turnering - PlayitasTour of Padel!

Fitnessträning för Padel
Coach Gyula med team ger dig även specialanpassad fitnessträning för ett mer effektivt och långsiktigt padelspel. Du får övningar med padelfokus för bättre styrka, stabilitet, uthållighet, rörlighet, koordination och snabbhet.
Det är nära till stranden, så ett dopp i havet eller poolen efter några svettiga padel timmar får man gärna ta. Under veckan kommer vi också att ha föreläsningar för att utveckla och utbilda din padel, träning och hälsa.

Ett brett träningsutbud
Utöver padel så erbjuds ett maffigt smörgåsbord med massor av rolig träning där du fritt väljer efter tycke och smak. Utbudet är stort med flera klasser om dagen som leds av professionella fitnessinstruktörer. Det är träning för alla nivåer med träningspass, föreläsningar, workshops och aktiviteter från morgon till kväll. Klassiska träningspass varvas med nya koncept och träningsformer.
Du kan exempelvis välja mellan klassiska träningspass som Aerobics, Step, Pilates, Core, Aqua fitness och styrketräning samt dansklasser som DanZy, Zumba och Afro dance. Du kan också delta i funktionella och styrkebaserade klasser som funktionell träning, CrossFitness, X-Cord, Bootcamp, cirkelträning och HIT. Dagligen erbjuds lugnare pass som yoga, Qi-gong och Strech & Relax.

Vem kan följa med?
Resan passar från aktiv nybörjare (från matchskalan 2–3 och uppåt) till en bra motionär och även tävlingsspelare. Det går jättebra att åka tillsammans i grupp eller familj. Om inte alla vill spela padel så finns möjligheten att träna en massa annat med Fitness & Funweek. Apollo erbjuder barnklubb där man kan lämna barnen mellan de svettiga träningspassen. Detta är även en resa där flera reser ensamma och träffar nya vänner som man har fantastiskt roligt med samt skapar minnen för livet.

Välkommen till Årets Träningsupplevelse!
PRIS JUST NU fr 12.998kr (ord pris 14.998kr)
Priset inkluderar resa, boende inkl halvpension och all träning.
Resan är ett samarbete mellan Apollo, Playitas & AerobicWeekends Sweden.

VECKANS INNEHÅLL
Padel Academy med Mauri Andrini
1. Den store försvararen - övningar och spelsituationer
2. Offensiva positioner - bemästra ditt skottval
3. Regeln om 3 - Vinnare, Lobbar och Chiquitas... Spelsituationer
4. Aír-spel i padel. Bandejas, víboras och smash.
5. Övergångar - Bakåt till framåt och framåt till bakåt. Spela padel på #differentlevel
Padelfys padelfokus för bättre styrka, stabilitet, uthållighet, rörlighet, koordination och snabbhet. Coach Gyula med team ger dig specialanpassad fitnessträning för ett mer effektivt och långsiktigt padelspel.
Föreläsningar om träningsteori, funktionell träning, motivation, näringslära, pulsbaserad träning m.m.
Gruppträning med Yoga, Mobilitet, Crossfitness, Core, Löpning, Simning, Dans, H.I.T. Funktionell träning, Pilates, Intervallträning, Styrketräning och mycket mer.
Sociala aktiviteter med mingel, middagar, fester och sociala aktiviteter med samtliga deltagare i PadlFitnessWeek & International Fitness & FunWeek.

Varmt Välkommen!

Stacks Image 5628
Mauri Andrini Argentina - Head Coach
Mauri började spela padel när han var 6 år gammal på "Club Atlético San Martín" i staden Pehuajó, Argentina, med en fantastisk tränare "Martin Pato Estruch" som också var den första tränaren för Fernando Belasteguín (BELA världsetta i 16 år) som också föddes i Pehuajó stad.
Argentinaren har varit professionell padelspelare på allra högsta nivå och är nu en framstående tränare för Hello Padel Academy som han driver tillsammans med sin fru.
Det som mest kännetecknar Mauri är hans humor och skratt som följer med honom i allt han gör. Hans dröm är att sprida padel till alla möjliga delar av världen. @mauriandrini

Stacks Image 6192

Vi tar hand om dig på resan!

Stacks Image 6026
Rickard Hällberg Sweden
Reseledare & hjälpcoach
Rikard har ett brinnande intresse för padel och har sedan tidigare jobbat på fler än hundra träningsresor. Utbildad Padel Coach Hellopadel, bronze level. Licensierad Gruppträningsinstruktör och löpcoach.
Denna man har nära till leendet och kommer göra allt för att resan ska bli så bra som möjligt. Rikard jobbar även professionellt med film och foto, hör gärna av er till oss om ni önskar specialbeställa något som ni vill skapa. @rikardfilm
Stacks Image 6231
Henrik Bramsved - Sweden
Fitness specialist
Träningsinspiratör, internationell fitness presentatör och lärare. Utbildad Padel Coach Hellopadel, bronze level. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Sju-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i SportsAerobics. Har under de senaste 25 åren arbetat med träning individuellt och i grupp på heltid. Specialområden är Funktionell träning, H.I.T., Coretraining, Gympa och Aerobics. Driver företaget AerobicWeekends Sweden som har utbildat och inspirerat fler än 40.000 instruktörer. Arbetar heltid med att utbilda tränare och instruktörer. +46703322446 @aerobicweekends @henrikbramsved
Stacks Image 6179
Gyula Bercsenyi - Sweden/Ungern
Fitness specialist
Personlig tränare, massör, coach och multiatlet med mer än 20 års erfarenhet! Tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan har aktivt tävlat själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells, Diskus och Triathlon. Som bästa meriter har han bl.a. en 2e plats på VM i Kettebells och grenen ”One Hand Snatch” och innehar än idag den officiella Svenska seniorrekordet i grenen samt vinare av NPC Eastern USA Championships i Mens Physique masters 50+. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
@gyulabercsenyi_coach

Värmer upp...
Stacks Image 6071
Stacks Image 6075

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »