Atletveckan

Träna, ät och känn dig som en ATLET. Atletveckan är en fantastisk träningsupplevelse på soliga Playitas Fuerteventura.

Atletveckan 3-12/12 2018

Träna, ät och känn dig som en ATLET
Atletveckan är en fantastisk träningsupplevelse på soliga Playitas Fuerteventura.
Utmana dig själv! Tillsammans med våra erfarna coacher utvecklar du din träning med Five Elements Athletic Training System - styrka, uthållighet, snabbhet, rörlighet samt koordination.
Passar alla
träningsvana, antingen motionärer eller coach.
Välkommen!

Kommande tillfällen

24/9-1/10 2024 StarkareVeckan, Playitas Fuerteventura
22-29/11 2024 AtletVeckan, Playitas Fuerteventura
22-29/11 2024 StarkareVeckan, Playitas Fuerteventura
7-14/12 2024 StarkareVeckan, La Palma Princess Vital & Fitness
17-24/1 2025 Starkareveckan, Playitas Fuerteventura
14-21/3 2025 StarkareVeckan, Playitas Fuerteventura
14-21/3 2025 AtletveckanVeckan, Playitas Fuerteventura

 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.

Specialpris fr 9498kr
Pris inkluderar:
Flyg (t/r) inkl skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag), Tränings- och aktivitetsprogram för Internationell träningsvecka
 

Information

Träning och teori - Under Atletveckan blandar vi både teori och träning för att förstå och utveckla kroppens fem fyselement - styrka, uthållighet, snabbhet, rörlighet samt koordination. Målet är att utveckla kroppens hela register till att få en mer atletisk prestanda. Du får lära dig träningens grunder och hur du kan utveckla det via vår specifika Atletträning - Element 5 Träning. Träningsmodellen har sin grund i funktionell träning och ”Back to Basics” vilket betyder gränsöverskridande naturliga rörelser med varierad belastning och intensitetsnivåer. Träningen är enkel, effektiv och intensiv och är oslagbar om du vill komma i ditt livs form. Du kommer att få verktygen till att kunna uppnå mål som du inte trodde var möjliga.

Triathloninspirerat
Vårt klassiska Atletveckaupplägg kommer att spetsas till med ett antal distanspass samt specialträning med inriktning på triathlon, framför allt till den olympiska och medeldistansen. Du kommer hitta minst 3 st triathloncoachledda cykelpass (vid intresse fler) med distanserna 4-9mil, 2 st (extra) löppass och simning varje dag med egen reserverad bana samt minst 2 st open-water pass. Därutöver lägger vi till extra stabilitets- och rehabbträning med inriktning just på distansträning.

Vem kan delta?
Alla som älskar att träna är välkomna att delta på Atletveckan. Atletveckan passar dig som vill få en allroundfysik för helkroppsstyrka, uthållighet och en god rörelsemotorik. För att få full utdelning av veckan krävs att du är träningsvan. Max 24 deltagare så passa på nu.
Pris inkluderar: Flyg (t/r) inkl skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag), Tränings- och aktivitetsprogram för Internationell träningsvecka

OBS! Resan är avdragsgill för Dig som arbetar med friskvård eftersom Du har mer än 6 timmar schemalagd tid/dag!

Mer info om Playitas »

Atletveckan, Styrkekveckan och Fitnessveckan är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden, Apollo samt Coach Gyula.
Träningsinnehåll
- Basstyrketräning för funktionell styrka
- Distansuthållighet löpning & cykling
- Crossfitskola
- Simning
- Atletfemman fysprofil
- Explosivitets/snabbhetsträning
- Stabilitetsträning
- Gränsöverskridande konditionsträning
- Rörlighetsträning 2.0
- Five Elements Challenge

Föredrag
- Vad är Atletträning för Alla!
- Gränsöverskridande träning och träningsupplägg
- Coreträning
- Skadeförebyggande prehabträning
- Atletkost för prestation
- Nyckelfaktorer för snabbare återhämtning

Prel program för Atletveckan:
» Dec 2018
Atletveckan arrangeras i sammarbete med AerobicWeekends Sweden vilket medför att förutom ”Atletpaket” får du tillgång till hela Fitness & FunWeek med över 130 klasser under veckan innehållande bl.a. DanZy, Gympa for fun, Step, Zumba, Spinning, AfroDance, olika typer av Yoga, BootCamp, Ragga, XCord, Coretraining, H.I.T. Funktionell träning, Styrketräning i Grupp, vattengympa mm.
 

Coacher

Stacks Image 2790
Stacks Image 6568
Head Coach: Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se
Stacks Image 6574
Assisterande Coach : Jonatan Hugemark
Jonatan arbetar på heltid med träning som Personlig tränare,
Kostrådgivare, Träningsinstruktör och Löpcoach och har senaste tiden i synnerhet arbetat med träningsresor och på Apollo Sports träningshotell. Tidigare handbollsspelare på elitnivå och aktiv inom tyngdlyftning och crossfit. Tävlar just nu på elitnivå inom triathlon i SM och kommer tävla i EM för Sverige 2018.

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »