Fitnessveckan

Den populära Fitnessveckan på Playitas passar dig som älskar träning och vill ha en resa med inriktning på styrketräning, fitness, cross och funktionell träning.


Värmer upp...
Stacks Image 6134
Stacks Image 6138

Fitnessveckan är äntligen tillbaka!


Den populära FitnessVeckan är nu tillbaka och nästa resa blir nr 15 i ordningen! Nästa resa är planerad till 17-24/9 till Playitas Fuerteventura!.
Resan blir den fjortonde Fitnessveckan i sin ordning där får du uppleva intensiva och lärorika träningspass och workshops med övervakning av headcoacherna Helene ”Ice” Ahlson och Gyula Bercsenyi.
Kommande tillfällen

24/9-1/10 2024 StarkareVeckan, Playitas Fuerteventura
22-29/11 2024 StarkareVeckan, Playitas Fuerteventura
7-14/12 2024 StarkareVeckan, La Palma Princess Vital & Fitness
17-24/1 2025 Starkareveckan, Playitas Fuerteventura
14-21/3 2025 StarkareVeckan, Playitas Fuerteventura
14-21/3 2025 AtletveckanVeckan, Playitas Fuerteventura

 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.

Totalpris från 14.498kr inkl flyg, boende i dubbelrum inkl halvpension samt all träning enl program.
-Transfer, bagage, mat på flyget ingår.
-Avbeställningsskydd, reseförsäkring, enkelrum och havsutsikt mot tillägg.
 

info

FitnessVeckan
Den populära Fitnessveckan passar dig som älskar träning och vill ha en resa med inriktning på styrketräning, fitness, cross och funktionell träning. Det spelar ingen roll om du är amatör, elit eller instruktör. Att öka din energi, kunskap och motivation kommer garanterat att ge dig en nytändning inom din träning.

Detta blir den fjortonde Fitnessveckan till den nya resemålet till ön La Palma och hotellet La Palma Princess Vital & Fitness. Under Fitnessveckan får du uppleva intensiva och lärorika träningspass och workshops med övervakning av headcoacherna Helene ”Ice” Ahlson och Gyula Bercsenyi.

Träningen
Dagarna start redan kl 07.00 med morgon PW och avslutas 18.00 med stretch och relax varje dag. Efter morgonens PW, frukost och föreläsning fortsätter förmiddagen med styrketräning i gymmet samt vår workshop inom funktionell träning med olika redskap. Därefter lunch och siesta fram till 17 då avslutar dagarna med vår crossfitpass samt stretch och relax.

Kunskap och inspiration
Under fitnessveckan kommer du även kunna gå på flera kunskap- och inspirationsspäckade föredrag och workshops. Vi kommer att fördjupa i oss i teman som kost, träningslära, återhämtning, pulsträning, hur du kan uppnå maximalt träningsresultat, målfokusering, programplanering, skadeförebyggande träning m.m. Inom workshops får du möjligheten att prova på kettlebellsträning, stabilitetstränings, gymnastik, kroppskontroll, flerdimensionellträning samt intervallträning.
INNEHÅLL FITNESSVECKAN
1 Styrkepass/dag med coach
2 Crosspass/dag med coach
Dagliga morgoncardio
Dagliga föreläsningar
Goodiebag

Dagsprogram
(exempel)
07.00 - morgon PW
08.00 - frukost
09.00 - föreläsning
10,30 - styrketräning
11,30 - funktionellträning & workshop
13,00 - lunch
14,00 - 17.00 - siesta
17,00 - crossfit
18,00 - stretch och relax (30min)
19,30 - mingel
20,00 - middag
21,30 - barhäng

OBS! Resan är avdragsgill för Dig som arbetar med friskvård eftersom Du har mer än 6 timmar schemalagd tid/dag!
Fitnessveckan arrangeras i sammarbete med AerobicWeekends Sweden & Apollo.
 

Coacher

Stacks Image 5628
Helena "Ice" Ahlson
Personlig tränare, kostrådgivare föreläsare och skribent. Helene är en framgångsrik Fitnessprofil och fitnesstävlande med höga placeringar från flera olika tävlingar världen över. Förutom sitt eget tävlande så coachar hon andra atleter och arbetar som onlinecoach, personlig tränare och kostrådgivare. Hon arbetar även som föreläsare och skribent inom kost, träning, fitness och hälsa. Helene arbetar med människors hälsa och välbefinnande på flera olika nivåer, allt från att hitta en fysisk och mental balans i hans/hennes stressiga vardag till att coacha tävlande fitness atleter på elitnivå. Ni kanske även känner igen henne från Gladiatorerna på TV4 som gladiator ”Ice”.
Mer info på @heleneice, @heleneice_video och www.heleneice.com

Gyula Bercsenyi
Över 25-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiatlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan har aktivt tävlat själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells, Diskus och Triathlon. Som bästa meriter har han bl.a. en 2e plats på VM i Kettebells och grenen ”One Hand Snatch” och innehar än idag den officiella Svenska seniorrekordet i grenen samt vinare av NPC Eastern USA Championships i Mens Physique masters 50+. Gyula är även en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare på träningsresor och events som arrangeras via Apollo och Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida, www.gyula.se www.gyula.se @coachgyula

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »