TräniningsKoordinator

AerobicWeekends Sweden - Utbildning och Inspiration för dig som älskar att träna


Värmer upp...
Stacks Image 1745

TräniningsKoordinator


Detta är utbildningen för dig som är eller vill bli TräningsKoordinator eller Gruppträningsansvarig. Ett unikt tillfälle till inspiration och utbildning i värmen på Playitas, Kanarieöarna!

I din roll som Gruppträningsansvarig ansvarar du för kvalitetsförbättring inom träningsverksamheten, och med ett gott självförtroende i din roll som koordinator har du möjlighet att påverka och förbättra både kvaliteten i gruppträningen, men också lönsamheten i företaget.

Kommande tillfällen

Under planering - Kontakta oss för mer info!
 Se hela kalendern
 Kontakta oss för fler datum eller om ni önskar att vi genomför event i samarbete.

Priser inkl utbildning, resa, boende

Pris Playitas Fuerteventura fr 18.990kr inkl halvpension och kursmaterial

Pris Deluxe Utbildningsvecka fr 18.990kr Ultra All Inclusive och kursmaterial

Diplom: Efter genomförd utbildning får du ett kursintyg och diplom.

Detta ingår:
Utbildning Träningskoordinator
Inspirationspaketet - alla klasser och aktiviteter i programmet
Seminarier & workshops
Massor av rolig och effektiv träning
Fritt tillträde till Gym
Sporter och aktiviteter och tillgång till golf
Morgonyoga & Qigong
Kvällsaktiviteter som Champagnemingel, underhållning och partyn
 

Information

Du får kunskap, motivation och verktyg till hur du kan bli en bättre ledare för dina gruppträningsinstruktörer, hur ni tillsammans kan bli ett tightare team samt hur ni kan arbeta med utvärdering och feedback på ett smart och effektivt sätt. Du får dessutom ta del av ett unikt erfarenhetsutbyte inom träningsbranchen!

Allt detta, samtidigt som du får ta del av vår populära träningsvecka (med ett program på över 100 klasser/vecka) med aktiviteter morgon som kväll.


Kursinnehåll TräningsKoordinator

Del 1. Träningslära Update
Uppdatering av vad som är viktigt inom träning idag och vad nya studier visar. Lär Dig översätta träningslärans viktiga grundprinciper till gruppträningen.

Del 2. Ledarrollen
Vilken är Din strategiska roll och vad är viktigt inom koordinering av verksamhetsarbete. Hur gör du för att öka ditt självförtroende i denna roll?

Del 3. Utvärdering & Feedback
Lär dig hur du på ett effektivt sätt kan coacha, motivera och kvalitetssäkra din instruktörsstab. Du får med dig verktyg som du i framtiden kan använda för att lättare, roligare och mer strukturerat utvärdera instruktörer och kollegor.

Del 4. Team Skills
Lär känna din instruktörsstab, vilka kvaliteter de besitter och hur de bäst kan komma till användning i grupp. Skapa ett sunt och varaktigt team av medarbetare som ger en strategiskt plattform för växande kompetens och ökad kvalitet.

På programmet står även massor av träning och spännande aktiviteter! De två första dagarna deltar du även i den Internationella träningsveckan.

Välkommen till årets upplevelse!
Förkunskaper
Vi rekommenderar att du som går utbildning inom AquaFitness har gått vår grundutbildning Lic. Gruppträningsinstruktör eller motsvarande för att på bästa sätt tillgodogöra dig och omsätta kunskapen i praktiken, men det är inget krav.

Målsättning
Du kommer att lära dig hur du på ett metodiskt och pedagogiskt sätt utformar och leder säkra, roliga och effektiva klasser i AquaFitness som inspirerar till fortsatt träning hos deltagarna. Du lär dig hur du med rätt rörelseteknik utför övningarna och får dessutom en rörelsebank med övningar samt flera färdiga klassupplägg med dig efter utbildningen. Du får även feedback på din egen teknik och utförande.

Kursinnehåll AquaFitness Grundutbildning 2 dagar 10.00-17.00
• Träningslära Up-Date
• Vattenträning Teori
• Rörelsebank för puls
• Rörelsebank för styrka
• Rörelsebank för rörlighet
• Musikteori
• Ledarskap
• Instruktionsteknik och presentation
• Klassdesign och klassupplägg
Färdiga klasser ingår i kursavgiften
Du får klasserna och övningarna via iTrainer.se för att lätt kunna skapa, träna och förbättra din AquaFitness. Vi har producerat flera olika klasser som ingår i de olika kurserna. Vi producerar nya klasser varje säsong.

Licensavgift
Du behöver Ej betala någon licensavgift för att använda dessa klasser på Din anläggning.

Kurs på Din anläggning!
Vi kan komma till Er för att hålla dessa kurser - kontakta oss för mer info
 

Lärare

Stacks Image 1187
 
Henrik Bramsved
Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. 6-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i sport aerobics (aerobic gymnastics). Har under de senaste åren arbetat med träning individuellt och i grupp på heltid. Specialområden är AquaFitness, Funktionell träning, H.I.T., Coretraining, Gymnastik och Aerobics. Driver företaget AerobicWeekends Sweden som har utbildat och inspirerat fler än 30.000 instruktörer. Arbetar heltid med att utbilda tränare och instruktörer.

Kommande

Fler än 200 kurser, träningsresor och event varje år! Kalendern uppdateras ständigt med nya kurser, utbildningar, event och resor. Hela kalendern »
Anmäl Din Email för att få uppdateringar och erbjudanden här »

Kontakt

AerobicWeekends Sweden
mail@aerobicweekends.com
Lövgård 12
S-63235 Eskilstuna
+46 16 148055
+46 70 3322446
Kontaktformulär »
Nyhetsbrev »